Doggy Style (2020)

Doggy Style Miles is street smart well groomed and absolutely adorable to women men and the occasional Yorkshire Terrier That s because Miles is eleven pounds of very cool very well loved dog or at least he
  • Title: Doggy Style
  • Author: Jane May
  • ISBN: 9780758213600
  • Page: 257
  • Format: Paperback
  • Miles is street smart, well groomed, and absolutely adorable to women, men, and the occasional Yorkshire Terrier That s because Miles is eleven pounds of very cool, very well loved dog or at least he was, until his adopted pack, Jen and Bob, broke up It s all because of Chloe, the dachshund with attitude, and her owner, Valerie, the one with her sights on Bob If MileMiles is street smart, well groomed, and absolutely adorable to women, men, and the occasional Yorkshire Terrier That s because Miles is eleven pounds of very cool, very well loved dog or at least he was, until his adopted pack, Jen and Bob, broke up It s all because of Chloe, the dachshund with attitude, and her owner, Valerie, the one with her sights on Bob If Miles could talk, he d tell Jen and Bob to lick and make up Instead, he ll have to do things doggy style, because when it comes to making sure true love stays the course, a dog s gotta do what a dog s gotta do
    • [PDF] Î Free Download Ø Doggy Style : by Jane May ✓
      Jane May

    One Reply to “Doggy Style”

    1. Cuma ada 2 jenis hewan yang gue takuti di dunia ini invertebrata dan anjing.Eh sebenernya bukan takut sih.Mungkin lebih ke jijik ya Ulat, ulat bulu, cacing tanah, lintah, errrr bergidik Dari dulu gue bisa nangis jejeritan sambil ngelempar apapun yang ada di tangan kalo nemu salah satu dari hewan tidak bertulang belakang itu.Ngupas mangga, nemu ulet, buang.Disuruh nyiram tanaman, ada ulet bulu nongol, lempar pake sendal jepit lalu kabur.Makan jambu air baru satu biji, kemudian nemu ulet, buang se [...]

    2. I love dogs Itu alasan pertama saya membeli Doggy Style, alasan kedua karena buku ini menceritakan kisah cinta antara Jen dan Bob dengan sudut pandang anjing piaraan mereka, Miles Boleh juga nih reviewnya, secara sebelumnya baca Enzo yang juga dari sudut pandang si dugi saya suka banget.Miles, seekor anjing adopsi yang diasuh oleh Jen dan Bob, pasangan baru yang masih sedang dalam masa penjajakan Miles segera saja menjadi pusat pehatian mereka Yang kocak adalah saat Miles menyaksikan Jen dan Bob [...]

    3. Sebenarnya sih ceritanya klise, tapi jadi beda karena diceritakan dari sudut pandang seekor anjing, Miles yang campuran chihuaha dan dachshund pasti imut banget kanBiar imut tapi galak, cuma mau deket sama orang yang dipercaya dy punya krisis kepercayaan hahaMiles amat sangat sayang dan protektif pada dua majikannya Bob dan Jen, ketika hubungan mereka putus, Miles ikutan pusing, pengen keduanya balik lagi karena mereka adalah kawanannya hahaLucu banget dialog dialognya, suka sama terjemahannya, [...]

    4. Baca review selengkapnya di artrevoir.Oke, satu hal Buku ini sedikit, ehm, menjijikan Terlepas dari hal itu, ingatkan dirimu kalo ini tuh buku chicklit Seharusnya aku gausah beli, tapi diskonan Hehehew Dan aku paling sebal sama buku yang udah dibeli tapi nganggur belum dibaca Gemeesss taugak Dimulai dengan kisah seekor anjing jantan bernama Miles, yang berada di penampungan dan merasa underestimate sama semuaa pengunjung Miles berpikir bahwa para manusia itu hanya lihat lihat dan memberi harapan [...]

    5. This book was hilarious The only reason I gave it 4 stars is BOB MADE ME SO MAD I wanted to punch him in the face for all the stupid decisions he makes and all the nasty, horrible women he sleeps with He s one of those otherwise decent guys that makes you throw your hands into the air and say, MEN But Miles just love Miles It is a must read if you re an animal lover and looking for a naughty but quick and hilarious read

    6. This book was absolutely outstanding, It s set from the point of view of the Dog, Miles It s about how the break up between a couple whose adopted a dog can effect that way the dog acts and the way he feels about his family It s a must read for any dog lover.

    7. Lumayan unik, menggunakan point of view seekor anjing Miles, si anjing, berusaha menyatukan kembali majikan nya dalam satu cinta halah Lucu sih cara cara si Miles, meski kadang nggak masuk akal.

    8. A light and funny story with dog s insight as the storyteller A book about relationship from dog s point of view Two thumbs up for miles After reading this book, you ll want a dog for sure

    9. Ga nyangka ini nyeritain pasangan berumur , malah baru tahu menjelang akhir Dasar dudulz To sum it up, nice story, good storytelling, not a cheesy romance personal taste ALERT

    10. I started reading this, but was distracted by another book It made me think constantly about what my dog thinks when she is watching us.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *